Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.22. 12:33 Exo

Mobilapp hipsztereknek

Ugye milyen bosszantó, amikor nem tudod hordani az újonnan vásárolt, több tízezres napszemüveged, mert nem süt rád a nap? Nos, a Ray Ban legújabb okostelefon alkalmazásának köszönhetően mostantól nem lesznek ilyen problémáid. Az app ugyanis megmutatja egy térképen, hogy épp hol süt a nap a városodban. Csak oda kell menned, és máris mehet a sütkérezés. Ha netán pedig sétálni támadna kedved, akkor sem kell egy pillanatra sem lemondanod a D vitaminról, hiszen az árnyékmentes-útvonaltervezővel csak és kizárólag az út napos kell majd haladnod.

Félretéve a gúnyolódást, az ötlet szerintem zseniális, tökéletes választás lenne a napszemüveggyártónak. Kár, hogy egyelőre csak a svéd BSC reklámsuli diákjainak a fejében létezik. Ti használnátok?

Szólj hozzá!

Címkék: mobil app hipszter


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr994531575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása