Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) Kreatív (3) kreatív (1) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2014.01.17. 13:56 Exo

Tisztítsd meg a hírfolyamod!

Az utóbbi hetekben a Facebook adminok – így köztük mi is – másról se panaszkodnak, mint a hírfolyam algoritmus változásáról, melynek köszönhetően a korábbi 16%-ról 2-3%-ra esett vissza a posztok elérése. A Facebook a jelenséget azzal magyarázta, hogy a felhasználók és a rajongói oldalak egyre többet posztolnak, így muszáj limitálni a megjelenő tartalmakat. (Persze tudjuk, hogy minden a hirdetések miatt történik.) Jelenleg 1500 poszt a napi fejadagunk, ami bár nem kevés, mégsem mindig releváns, főleg, ha az oldalakat nézzük. De vajon mi lenne, ha sokkal kevesebb oldalt követnénk, így sokkal kevesebb posztból kéne szelektálnia Zuckerberg szuperintelligens robotjainak?
 
A kérdést az ausztrál AJAX titszítószer legújabb online kampánya adta, melyben lehetőségünk nyílik pár kattintással megszabadulni a makacs, rajtunk “élősködő” Facebook oldalaktól. Az AJAX Social Wipes kampányt kipróbáltam, és még én is meglepődtem azon, hogy milyen sok oldalt tudtam likvidálni – közel 100-at 5 perc alatt.

Képernyőfotó 2014-01-17 - 12.54.45 PM.png

Ez az egyszerű, de nagyszerű kampány nem csak azért különleges mert maximálisan a termékelőnyről szól, praktikus és könnyen kezelhető, hanem azért is, mert odaát a kis kontinensen tévéreklámot is készítettek hozzá. Ajánlom mindenkinek, legkésőbb a tavaszi nagytakarítás mellé!

komment

Címkék: facebook online fmcg


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr425764913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása