Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) hipszter (1) Hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2013.01.04. 17:41 Mollcsy

Kreatív tálalás

Enni jó! Azonban sokat dob az étvágyunkon a kinézet. Annak ellenére, hogy valami elsőre nem néz ki ínycsiklandó módon még lehet finom, így ha van ideje, energiája az embernek (asszonynak), akkor érdemes utánanézni, milyen módon lehet tálalni az ételt.

Természetesen elkezdhetjük a tálalás művészetét kitanulni az alapoktól is: jobbra a köret, balra a hús, szósz… stb, azonban ez alkalommal vágjunk rögtön a közepébe és nézzünk meg néhány egészen érdekes és kreatív tálalási módot!

Íme a csirkeszárny tálalása férfi módra:

1.jpg

Továbbá egy kedves reggeli, hogy jól induljon a napunk:

2.jpg

Ebéd gyerek módra, hogy biztosan elfogyjon az utolsó morzsa is:

3.jpg

Vendégvárónak:

4.jpg

Végül gyümölcsökből is egészen egyedi kompozíciókat készíthetünk, a gyümölcsfaragásról nem is beszélve:

5.jpg

6_1.jpg

Rengeteg érdekes és egyedi tálalással találkozhatunk éttermekben is, de az biztos, hogy nem csak a végeredmény, hanem a folyamat is nagyon szórakoztató tud lenni. Mindenkinek ajánljuk, hogy kreatívkodjon a konyhában is, de vigyázzunk, nehogy olyan szép legyen a végtermék, hogy sajnáljuk megenni!

1 komment

Címkék: dizájn Kreatív Tálalás


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr984998267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2013.01.05. 18:06:55

Azt a kis macit és a tojásokat nem lenne szívem megenni. :)
süti beállítások módosítása