Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2013.01.22. 13:38 absconditus

2013 és a filmes hype

Februárban újra aranyszobrocskákat osztanak Hollywoodban, habár az egyre fiatalodó filmes szakma lassan teljesen hátat fordít a díjnak. Amíg az Oscar visszatekint az előző évre, mi vegyük nézzük át a 2013-as felhozatal néhány darabját.

Az év egyik legjobban várt filmje a Man of Steel, vagyis az új Supermen Movie. A filmet Zack Snyder rendezi és a producer szerepét Christopher Nolan tölti be, aki a Sötét Lovag trilógiával olyat tett le az asztalra, ami alatt az össze is rogyott. Hype-ot tekintve e film első trailerjét tavaly júliusban adták ki, a film pedig idén júniusban fog megjelenni, tehát szűk egy év az az időszak, amit gyártó reklámozásra és nyálcsorgatásra szánt.  A bemutató legvégén megjelenő Supeman embléma az egyetlen árulkodó jel, hogy ez egy új Superman film, hiszen Snyderék teljesen más irányból fogták meg a történetet, mint elődeik. Reméljük a rendező most megtalálja a helyes arányokat rágógumi-pop és a bad ass között.

A burok. Nehéz erről írni, hiszen ez is egy könyvadaptáció, méghozzá nem is akármilyen, ugyanis ez egy Stephany Meyer adaptáció. A Twilight legnagyobb hibája pedig pont a hype volt. Hatalmas reklámozás ment a tolltartókon és pólókon keresztül egészen a Conokig. A szériának sosem lett volna ennyi gyűlölője és nem néznék le ennyire a filmes szakmában, ha ne lett volna ekkora hírverés mögötte. A burok bemutatója egész vonzó, de sajnos az ördög sosem alszik.

Ha már a Twilightnál járunk, akkor nézzük azt a céget, akiknek nagyon sürgős. Amint lement a mozikban Bella utolsó kalandja már kezdték is publikálni új filmjük a Warm Bodies trailerjét, ami futótűzként terjedt a facebookon.  A film egy zombiról szól, aki szerelmes lesz a rá fegyvert fogó lányra. A trailer első fele nagyon is szórakoztató, de ahogy erősödik, a romantikus szál egyre laposodik. Reméljük, a film nem fogja ennyire komolyan venni magát.

Na, de ha már zombi akkor World War Z. Mi magyarok jócskán kaptunk a hypeból ugyanis a film egyes részeit Brad Pitték Budapesten forgatták. A készítők szeretik hangoztatni, hogy ez egy teljesen más zombi apokalipszis film, sokkal látványosabb, monumentálisabb. Trailerünk már ebből is van, és egyelőre hiszünk a készítőknek a több emeletes zombi halom láttán.

Idén tele leszünk folytatásokkal, amiknek a csinnadrattáját javarészt az előző részek adták. Kapunk Vasembert, Hobbitot, Éhezők viadalát, Star Trekket… és még rengeteg jó film lesz, amikről már most tudunk, de van, aki nem kezdi ilyen korán a reklámozást.

Untitled-1.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr565034859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása