Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) hipszter (1) Hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) tcr (2) TCR (1) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.20. 13:51 Exo

Rendelj kaját a börtönből!

Meglehetősen szokatlan promót eszelt ki a spanyol Leo Burnett az Alcatraz című börtönös-misztikus-időutazós tévésorozat helyi bemutatójára. Bár mint kiderült, a JJ Abranms (Armageddon, Mission Impossible 3, Super 8) nevével fémjelzett sorozatból nem lesz második évad, a madridi reklámkampány értékéből ez semmit nem von le. A promó lényegében egy futárszolgálat volt, melyben valódi börtönkaját vittek házhoz a fegyencek és az őket őrző fegyőrök.

A rablakoma mellé a laSexta tévécsatorna színes-szagos promóanyagokat is rakott, így az éhes kuncsaftok mindent megtudhattak a sorozatról és a vetítés időpontjáról. A vicces szolgáltatást prospektusokkal, poszterekkel, vírusvideókkal és egy spéci szállító furgonnal is népszerűsítették, így nem meglepő módon óriási sajtóvisszhangot kapott a médiában. Ami pedig a számokat illeti, a kampányösszefoglaló videó szerint a 4,8 milliós nézettségével az évadnyitó rész toronymagasan verte a többi konkurens sorozatot. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon ingyenes volt-e a futárszolgálat. Ti rendeltetek volna?

2 komment

Címkék: tv reklám sorozat ambient


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr174527387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása