Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.22. 12:44 Exo

A világ leggyorsabb leárazása

Egyszerű, de nagyszerű eladáshelyi promót eszelt ki a mexikói Puma, amit sokáig emlegetni fognak még a marketingesek. Mivel a sportmárka állítása szerint övé a világ leggyorsabb cipője, ezért egy ehhez méltó kampányt ötöltek ki a Circus reklámügynökséggel. A promóció lényege az volt, hogy az üzletbe betérő vevők annál nagyobb kedvezményt kaphattak a cipő árából, minél gyorsabban megkeresték és megvásárolták azt. Három percen belül 20%, négy percen belül 15%, öt percen belül pedig 10% kedvezményt kaptak.

Az érdeklődőknek nem volt más dolguk, mint a bejáratnál és a fizetésnél is tépni egy számot, ami egyértelműen megmutatta mennyi időt töltöttek a boltban. A kampány szépsége nem csak abban rejlik, hogy remekül összhangban volt a fő termékelőnnyel, hanem abban is, hogy egy ősi ösztönt hívott elő az emberekből. Alig 6 óra alatt 118 vásárlás történt, így nem csak a vásárlók, de a Puma is biztosan elégedett volt. Ti hallottatok már idehaza ilyenről?

Szólj hozzá!

Címkék: reklám sport sales pos


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr954531599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása