Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) tcr (2) TCR (1) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2013.02.20. 11:57 solin

Toothvertising

A szép mosolynak köszönhetően kapuk nyílnak meg előttünk. Villantsd meg egy állásinterjún és máris szimpatikusabbnak ítélnek, és a hangulat is kelemesebb lesz. Arról nem is beszélve, hogy „öltöztet”. Sokszor többet ér, mint egy drága nyaklánc vagy karkötő. Lehet pont a mosolyunkba szeret bele a kiszemeltünk. De mi az ára egy szép, magabiztos mosolynak?

Kezdjük a fogorvosoknál, ahova senki se szeret járni. Ez tény. Éppen ezért nehéz a szakembereknek olyan reklám ötlettel elő állni, ami mozgósítja az embereket.  Legyünk őszinték magunkhoz és valljuk be: legtöbbször akkor fordulunk a fogorvosunkhoz, amikor már nincs más választásunk. Pedig megelőzhetnénk sok kellemetlen percet.

Nézzünk körül a fogorvosok világában, és keressünk olyan reklám ötleteket, amelyek hatásosak: mosolyt csalnak az arcunkra, de el is gondolkoztatnak!

fxsyjzkx.JPG

cosmodentvampire.jpg

Hányszor keveredtél kínos helyzetbe, amit egy mosoly oldott meg? Arról nem is beszélve, hogy mennyivel barátságosabbnak tűnik mindenki, ha nevet. A félelmet is elűzheti.

tooth_avenue-wolf.jpg

cimg1666.jpg

A fogorvos után pedig gondoljunk a megelőzésre: a rendszeres fogmosásra, ápolásra. Válasszunk jó fogkrémet, fogkefét és a megfelelő fogselymet. A lényeg, hogy ne maradjon étel maradék a fogaink között.

tzhdfjzthdf.JPG

lovers-pig.jpg

fxhdt.JPG

Sensemann_33x49cm_AWARD (1).jpg

De az is előfordulhat, hogy hiába voltál fogorvosnál, hiába figyeltél a rendszeres ápolásra... megtörtént a baj.

Ortoimplant---Fans.jpgnévtelen.JPG

Fordulj bátran fogorvosodhoz!

dfj.JPG

...és mutasd meg a mosolyod!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr235092043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása