Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) hipszter (1) Hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) tcr (2) TCR (1) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2013.02.04. 17:37 solin

S.O.S. óvszert, de azonnal

Végre igent mondott a kiszemelt hölgyemény. Vacsorán, sétán túl vagytok, ott ül Nálad a kanapédon, és végre akcióba léptek…azaz lépnétek, mert a Hölgy hirtelen megáll és felteszi a rettegett kérdést:” Van nálad óvszer?” Természetesen automatikusan rávágod, hogy persze, és rohansz a titkos fiókhoz, ahol épp nem találsz semmit. Ilyenkor esik kétségbe minden férfi. Hogyan tovább?

Képernyőfotó 2013-02-04 - 5.35.17 PM.png

A Durex éppen erre a kínos szituációhoz ajánl megoldást, amivel megmentheted az estét. Nincs más dolgod, mint letölteni az SOS CONDOMS alkalmazást vagy pedig felmenni a www.soscondoms.com oldalra. Kiválasztod a kívánt terméket és már szállítják is. A GPS-nek köszönhetően azonnal beméri, hogy helyileg hol tartózkodsz, hogy időt spórolj és minél hamarabb hozzájuthass a termékhez. A DUREX arról is gondoskodott, hogy a Hölgy mindebből ne vegyen észre semmit, hiszen diszkréten kell kezelni a szituációt. Ha otthon vagy, választhatod a pizza futár fiút. Ha pedig az utcán tartózkodsz a rendőrt vagy a turistákat. És máris megoldódott a probléma, élvezheted tovább a randit. A mobil alkalmazásnak köszönhetően, pedig bárhol, bármikor elérhető a szolgáltatás.

Jelenleg a szolgáltatás csak Dubaiban él, de ha elegen lájkolják a városodat, akkor van esélyed. 

Szólj hozzá!

Címkék: viral reklám app


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr115062561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása