Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) Kreatív (3) kreatív (1) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2013.01.15. 11:57 Exo

Jégkockával a berúgás ellen?

Köztudott, hogy az erdélyi lagzik után a legtöbbet az egyetemi bulikon lehet inni. Különösen igaz ez az amerikai intézményekre, ahol a diákok többnyire detoxig isszák magukat egy-egy vad tivornyán. Ez történt Dhairya Dand-el is, a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) egyik hallgatójával is, aki másnap reggel a kórházban úgy döntött, véget vet a féktelen ivászatnak, vagy legalábbis mérsékelni próbálja azt. De mivel az úriember az MIT-re jár – tehát kicsit kocka – nem átlagember módjára küzdött meg a gépszíjjal, hanem egy különleges, világító jégkockával. Hogyan?

Képernyőfotó 2013-01-15 - 11.52.49 AM.png
Egy érme nagyságú elem és egy apró érzékelő segítségével a jégkocka pontosan meg tudja mondani, milyen erős alkoholt iszunk, hányszor emeltük a szánkhoz a poharat, ahogy azt is, mennyi ideje iszunk: az adatokból egy egyszerű számolással hamar meg tudja mondani azt is, mikor kell abbahagynunk, hogy ne üssük ki magunkat teljesen. A kis kockák ráadásul a zene ütemére is változtatják fényerősségüket és színűket, a kezdeti zöldből először fokozatosan narancssárgára, majd – ha már eleget ittunk – pirosba váltanak. Ha olyan felelőtlenek vagyunk, hogy a piros jelzés ellenére is tovább iszunk, a kockák egy mobilalkalmazás segítségével azonnal értesítik a legjobb barátainkat. Nézzétek meg a videót a további részletekért!

Szólj hozzá!

Címkék: tech viral alkohol


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr105019536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása