Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) hipszter (1) Hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.10.03. 11:00 Exo

A vasalás művészete

Képernyőfotó 2012-10-02 - 7.52.16 PM.pngEgyedülálló férfiemberként jól tudom, hogy az otthoni házimunkák legnagyobb mumusa a vasalás. Előbb mosogatok el egy ausztrál rögbicsapat után, mint hogy gyűrött ruhadarabokat hajtogassak és simítgassak egy virágmintás vasalódeszkán.

De szerencsére nem mindenki áll olyan negatívan ehhez a házimunkához, főleg ha az illetőt a Philips is jól megfizeti. Így született meg az alant látható vasalós vírusfilm, melyben az elektrotechnikai eszközöket forgalmazó cég két termékét is népszerűsítik. A videóban szereplő ügyes kezű úriember – a szokásostól eltérően – azonban nem eltünteti, hanem elővarázsolja a gyűrődéseket. Így születhetnek újjá olyan nagy holland művészek portréi, mint Vincent van Gogh, Rembrandt vagy Vermeer. A film tökéletes mintapéldája annak, hogyan hozzunk létre valami újat és érdekeset úgy, hogy közben maximálisan a termékelőnyön van a hangsúly. Csillagos ötös az orosz DDB-nek ezért a remekműért!  

Szólj hozzá!

Címkék: reklám vírus art


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr504816486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása