Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.22. 12:36 Exo

1 új üzenet: Megbuktál!

Rendkívül merész víruskampányra szánta el magát a Felelős Fiatal Autóvezetők (RYD) alapítványa. A belga szervezet szerette volna bebizonyítani a 25 év alattiaknak, hogy mekkora őrültség vezetés közben sms-ezni. Jogos az aggodalom, hiszen ez a generáció már nem csak sms-eket, hanem egyéb üzeneteket és értesítéseket is kap az okostelefonjára.

Hogy bebizonyítsák mekkora bolondság együtt csinálni a kettőt, az RYD és a Publicis reklámügynökség bevezetett egy új közlekedési szabályt a rutinpályán a kezdő autóvezetőknek: kötelesek vezetés közben üzeneteket írni! A kandikamerás jelenetekben végignézhetjük miként rendelnek a vezetők vacsorát, tolnak későbbre egy találkát, vagy írnak be egy telefonszámot, miközben sorra ütik el a kirakott bólyákat.

A videó profi munka, hiszen mi nézők is a tanoncok (és az oktató) szerencsétlenségén keresztül jutunk el a végkövetkeztetésig – ez pedig remekül helyettesíti a hasonló témájú filmek sokkoló autóbaleseteit és véres kliséit. Nem tudom, hogyan sikerült rávenni erre az oktatókat és a tanpályát, de bravúros kis gerillaakcióról van szó. Minden elismerésem a bevállalós ügyfél-ügynökség párosnak.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám vírus kandikamera tcr


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr24531583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása