Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.24. 11:03 Exo

Alienek a metróban

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a június 7-én mozikba kerülő új Alien-előzményfilmet, a Prometheust. Ridley Scott legújabb üdvöskéje remélhetőleg választ ad majd azokra a kérdésekre, amelyek már évek óta foglalkoztatják a megszállott rajongókat (és persze engem). Hogyan, miért és kik hozták létre azt a gyilkos fajt, amely immáron 30 éve képtelen kinyírni Sigourney Weavert?

De hagyjuk is a sztorit, nézzük inkább a marketinget! A giga költségvetésű filmhez nem csak hetente felbukkanó trailerek, hanem különleges reklámfogások is dukálnak. Ilyen ez a párizsi metróalagútban létrehozott installáció is, amitől biztosan sokaknak felállt a szőr a hátán. A kilences metróvonal egyik rég elhagyatott állomásán berendezett Prometheus-díszlet elég komolyra sikerült, még ha csak pár másodpercre is látszik. Bár az alant látható amatőr videófilmre biztos rákeverték a zenét, hanghatások nélkül is elég ijesztő lehetett az élmény. Ti paráznátok?

Szólj hozzá!

Címkék: viral reklám ambient


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr124543380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása