Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.06.21. 09:50 Exo

Pázsitból öltöny

Sosem szerettem igazán a krikettet, de azt tudom, hogy az ausztrálok odáig vannak ezért a különös labdajátékért. Évente több millió nézőt mozgat meg a sportág, melyet legalább annyi márka szponzorál, mint Európában a focit vagy a kosárlabdát. A férfiruhákat és öltönyöket forgalmazó M. J. Bale is egyike az ausztrál szponzoroknak, de a limitált anyagi forrásai miatt kevés megjelenéssel, ezáltal kevés ismertséggel rendelkezik – pedig sok csapatnak ők szállítják az egyedi mezeket.


krikett.png

Hogy felhívják magukra a figyelmet, egy hihetetlenül zseniális reklám- és pr kampányt eszeltek ki, amellyel épp most nyertek 5 Cannes-i Oroszlánt. Az ötlet lényege: fogták egy fűdarabkáját az egyik leghíresebb – nemzeti büszkeséggel átitatott – krikett pályának, majd egy speciális eljárással kitelepítették azt vidékre. Pár héttel később a fűdarabkából óriási mező lett, amire kihajtották legelni a bárányokat, a bárányok gyapjújából pedig elkezdtek ruhákat varrni. A ruhákat ezután elküldték a legnagyobb médiumoknak, újságíróknak és a játékosoknak. Innentől pedig minden ment magától. Nézzétek meg a videót a részletekért, mert tényleg nagyon jó kis kampányról van szó!

Szólj hozzá!

Címkék: pr reklám sport cannes


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr554602129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása