Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) hipszter (1) Hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.06.11. 12:07 Exo

A világ legkisebb autós üldözése

Ma ismét bebizonyosodott, hogy nincs lehetetlen, ha virtuális falfestésről (projection mapping) van szó. A The Theory író/rendező páros tavalyi rövidfilmje után most ismét egy különleges történettel állt elő, melynek neve ‘Fénysebesség’. A srácok egy klasszikus autós üldözést találtak ki, ám ki se tették a lábukat az utcára, mindent egy szobán belül oldottak meg egy miniatűr vetítővel, egy iPod touch-al és egy Canon 5D MkII-vel.

A kísérlet újra felszította bennem a vetítős telefonok utáni vágyam. Ha végre tömegesen el tudnának terjedni, óriási szerepük lenne a jövőben mind a mobilappok, mind pedig a reklámok területén ezeknek a mini projektoroknak. Hiszen – ahogy ez a film is mutatja – a virtuális dolgok végre tényleg ki fognak kerülni a valóságba, ezzel pedig egy teljesen új élményt nyújtanak a fogyasztóknak. FMCG, autó és persze a telekom szektor is nagyon szakíthat majd az új technológiával. Ti milyen márkának tudnátok elképzelni hasonló appot?

Szólj hozzá!

Címkék: vírus autó projection mapping


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr404579272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása