Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) tcr (2) TCR (1) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.05.22. 12:40 Exo

Törj autót, hogy autót nyerj!

Több ismerősömtől is hallottam mostanában, hogy a francia közlekedéskultúra – enyhén szólva – nem oly kifinomult, mint az ételeik vagy a művészeteik. Ép autót csak elvétve találni, karcos, behorpadt és megtört verdákat viszont annál inkább. A helyiek a párhuzamos parkolással sem törődnek sokat, többnyire mások meglökésével állnak be a szűk helyekre. Ez volt az alapötlete a Ford legújabb ambient kampányának is, melyben egy gigantikus flipper játékká változtatták a "bonyolult" műveletet.

Minél többször koccantak neki más autóknak a parkolók, annál magasabb pontszámot kaptak egy óriási kivetítőn. A vicc az egészben, hogy a legbénább vezető egy parkolássegítő-rendszerrel felszerelt Fordot is nyert. Mon Dieu! Ebből kiindulva, ha legközelebb Párizsba megyek, tuti minden autót megtörök. De félretéve a gúnyt és az irigységet, úgy gondolom, hogy mind az ötlet, mind pedig az összefoglaló videó megér egy lájkot a helyi Ogilvy-nek.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám vírus autó ambient


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr534531591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása