Tricky Blog

Nézd meg Te is, hogy mi inspirálja a Tricky reklámügynökség munkatársait. Tarts velünk a kreativitás világába!

Facebook

Friss topikok

Címkék

alkohol (1) ambient (6) app (5) AR (1) art (2) Augmented Reality (1) autó (3) cannes (1) Címkék (1) design (7) divat (3) dizájn (4) easter (1) Ébredés (1) egyedi (1) építészet (1) facebook (5) film (1) fmcg (1) google glass (1) Hipszter (1) hipszter (1) horror (1) Hotel (1) installáció (4) ipad (1) jovokep (1) kandikamera (1) karácsony (2) kirakat (1) kiterjesztett valosag (1) klip (2) kreatív (1) Kreatív (3) mobil (2) mozi (1) online (2) pos (1) pr (1) print (3) projection mapping (1) qr kód (3) Reggel (1) reklám (17) sales (2) sorozat (1) sport (3) Tálalás (1) TCR (1) tcr (2) tech (2) tumblr (2) tv (2) typo (1) üdítő (1) viral (4) vírus (6) zene (2) Címkefelhő

2012.10.13. 12:50 Exo

Cicin “érlelt” röviditalok

Rendkívül provokatív marketingfogásra szánta el magát egy németországi rövidital-márka, a G-Spirits. A vodkát, rumot és whiskyt forgalmazó cég feltette magának a nagy kérdést: vajon mit szeretnek a férfiak a piánál is jobban? Bár a triviális válasz a pina foci lenne, ők mégis a ciciket választották – de nem akármilyen formában. Hogy a puszta mellek mellett valami extrát is belecsempésszenek a kampányba, kitaláltak egy új palackozási eljárást, a “mellen csorgatást”.

Képernyőfotó 2012-10-13 - 12.41.24 PM.pngIgen, a cég tulajdonosai garantálják, hogy az ital, amit megveszel, formás szilikoncsöcsökön csordogálva kerül a palackba. A mellel készített finomságok ugyanakkor maximális szakértelemmel és gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, így a bimbók zamata mellett a főzőmesterek tapasztalata is az üvegbe kerül. Nem titkolom, én nagyon megkóstolnám őket, különösen a whiskyt. Nézzétek meg Ti is a werkfilmet és döntsetek, hogy melyiket döntenétek! Figyelem, a videó NSFW!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tricky.blog.hu/api/trackback/id/tr74846092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása